tag:blogger.com,1999:blog-490279224369534657.post3053753811467040562..comments2023-03-30T01:47:20.911-07:00Comments on En Svenska och en Indiska: Fisk och skaldjurs BouillabaisseCamilla Fridhttp://www.blogger.com/profile/05161276429387560808noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-490279224369534657.post-14500809401192090832013-01-11T11:13:26.982-08:002013-01-11T11:13:26.982-08:00Tack för receptet, jag kokade buljong på räkskal m...Tack för receptet, jag kokade buljong på räkskal men det blev inte 2-3 liter så jag slog i 5 dl grädde, vart gott ändå :).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-490279224369534657.post-7202946056651575082012-01-05T02:39:31.566-08:002012-01-05T02:39:31.566-08:00Ja va kul!! Den e riktigt smarrig faktiskt:)Ja va kul!! Den e riktigt smarrig faktiskt:)Camilla Fridhttps://www.blogger.com/profile/05161276429387560808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-490279224369534657.post-25890463011176356242012-01-03T14:05:09.234-08:002012-01-03T14:05:09.234-08:00Hej, tack för detta fantastiska recept som gjorde ...Hej, tack för detta fantastiska recept som gjorde att även lilla jag kan få känna mig som en mästerkock. Supergott!<br />Jag länkade receptet på min blogg! Dock var jag inte lika ambitiös som du med buljongen, kanske nästa gång.... :)Jinnihttp://www.whatiwant.senoreply@blogger.com