onsdag 19 oktober 2011

Sydindisk lunch

Meals

Detta är vad jag e sugen på just nu!! Eller,,, jag e alltid sugen på det här men just nu extra mycket.
Det här serveras på alla resturanger runt lunch tid.
Man får ett bananblad och direkt på bladet eller i små skålar serveras det ris, olika grönsaker som alla tillrätts och kryddats på sitt sätt. Det kan vara aubergin,succini,rotfrukter,spenat,bönor,ärtor,kål,linser,pappadum,yougurt,pickels,chutney,en söt efterrätt, osv osv,varianterna är oändliga och fortfarande helt vego och himmelskt gott,och du får äta hur mycket du vill och ta mer och mer.
Efter maten viker du bladet från dig om du e nöjd och mot dig om du skulle vara missnöjd,ej nöjd har aldrig hänt mig eller någon jag känner till.
Men det bästa är att kossan på bakgården får sig ett ordentligt mål av alla använda bananblad.
Vad kallar vi det? Recycling!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar